Om Z Skin

Z Skin Repair är en vårdande serie för huden med dokumenterad effekt. Produkterna är utvecklade och framtagna för att hjälpa dig med problembenägen, torr och irriterad hud.

All produktutveckling har skett i samråd med läkare och hudspecialister i Skandinavien, där vi också har vår tillverkning.

Gemensamt för alla våra produkter är att de innehåller den patenterade enzymteknologin Zonase.
Zonase är ett naturligt marint enzym som upptäcktes och är vetenskapligt dokumenterat vid Universitetet i Bergen, Norge.

Du kan läsa mer om den spännande historien bakom Zonase längre fram i denna informationsfolder. Vissa av våra produkter innehåller också ett patenterat kollagenkomplex av naturligt ursprung som heter Smids. Smids är utvecklat och dokumenterat av forskare vid NTNU i Trondheim, Norge. Smids har en unik funktion som vid kontakt med hudens yta ”smälter” och fungerar som transportör av näringsämnen och fukt lite djupare ner i huden än en vanlig krämbas.

Vare sig du väljer Z Skin Repair Intensive Cream, som är en registrerad medicinteknisk produkt, eller något av våra andra alternativ är samtliga produkter grundligt testade och dokumenterade. Testerna är inte gjorda på djur.

Z Skin Repair är skonsam mot huden och fri från kortison, parabener, parfym och färgämnen.